INDIAN FLAVOUR

INDIAN FLAVOUR 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Flavour. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 19:37 Heeeeerlijkkkkkkkkk
24 sep 2022 om 12:17 Ik bestel(de) regelmatig bij Indian Flavour (3 a 4 keer p/w), maar steeds wordt er aan de deur gebeld, terwijl er duidelijk in de notitie staat dat mijn baby slaapt...Ik ben er na de 3de keer aanbellen, ondanks een bezorgopmerking, wel klaar mee.
23 sep 2022 om 23:30 Het was zoals altijd weer heerlijk! Snelle en vriendelijke bezorger. Dit restaurant is zeker een AANRADER!!
23 sep 2022 om 20:09 Nice food for sure. Super recommended
20 sep 2022 om 23:43 Had de tafel nog niet eens gedekt ! Super snel en lekker.
20 sep 2022 om 21:17 Was weer lekker groetjes de buurman :)
20 sep 2022 om 9:44 We hadden een menu besteld met kip en lam, dit blijft onze favoriet! Heerlijk divers menu en je krijgt ruim voldoende!
19 sep 2022 om 23:33 Zeer kleine kerriebroodjes, te weinig kip erin
19 sep 2022 om 22:09 Al vaker besteld bij Indian Flavour, en tot nu toe smaakt het elke keer erg goed. Vandaag alleen helaas beide gerechten uitzonderlijk pittig. In de roti rol zaten hele stukken peper waardoor sommige happen te pittig waren. Smaak verder wel goed!
18 sep 2022 om 22:00 The food was pathetic. Lamb rogan josh tasted very very sweet. It seemed like they had added a large bowl of sugar and a lot of tomatoes or something. I have never tasted something like this before. Naan was not fresh.
17 sep 2022 om 21:44 Bezorging was prima, eten was flauw en vlak. Naan smaakte nergens naar en de butter chicken naar Chinese tomatensoep met taaie kip er in. Heel jammer!
17 sep 2022 om 15:15 Medium kwaliteit van eten