INDIAN FLAVOUR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5741 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Flavour. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 19:19 Heerlijk genoten!
10 mei 2024 om 20:09 Heerlijk
9 mei 2024 om 23:10 Heerlijke Tandoori! En de andere gerechtjes waren ook om te smullen♡
8 mei 2024 om 23:20 Vorig jaar was ik in India en dit bracht mij weer even terug. Kwaliteit van het eten is boven verwachting.
7 mei 2024 om 21:14 Lamb vindeloo was zeer heet zoals aangegeven en oh zo lekker, het lamsvlees valt uitelkaar zo zacht. Seekh kebab is ook een echte aanrader. Ruime porties en grote nanbroden wij hebben gesmuld en gaan hier vaker bestellen
7 mei 2024 om 1:01 Eten was erg lekker alleen was de vindaloo helemaal niet pittig, ook bij de jalfrezi was enige pit ver te zoeken.
3 mei 2024 om 20:18 Super lecker♡ Sympatischer Lieferant
3 mei 2024 om 10:10 Ieder keer bij bestellingen zeer lekkere eten, ruime porties en snelle bezorging.
3 mei 2024 om 10:09 Heerlijk gegeten en snelle, ruime porties.
3 mei 2024 om 10:08 Nice gentleman on the phone. Took my order seriously and proffesional. This is now our preffered Indian restaurant. Thanks for the extra spiceness delivered aside. We really enjoyed the authentic food.
1 mei 2024 om 9:50 Ik had er zelf voor gekozen om 50 minuten later te bezorgen. Ze kwamen prima optijd! En het eten was zoals gewoonlijk zeer smaakvol. Bedankt :-)
29 apr 2024 om 20:51 Zoals altijd overheerlijk en goede service!